Producten en diensten

MS Access maatwerk

Office Programs is zeer gespecialiseerd in het ontwikkelen van MS Access maatwerk applicaties. Het nemen van de volledige verantwoordelijkheid voor een product van hoogwaardige kwaliteit en alles wat daar omheen hangt, is vanzelfsprekend.

Advies en offerte

Het zorgvuldig inventariseren van welke informatie moet worden geregistreerd, hoe processen worden geautomatiseerd etc., is uitermate essentieel. Maar dat hoef je niet allemaal zelf te doen. We denken met je mee en brengen waardevol en goed advies uit. Na een zorgvuldige inventarisatie, ondersteund met goed advies, volgt de offerte.

Zorgvuldig, Snel en Perfect

Het gehele traject is omgeven met zorgvuldigheid. Een belangrijke stap is een zorgvuldige inventarisatie. Daarna kan er snel gebouwd worden vanwege efficiënte en modulaire programmering. En dat is tevens een belangrijke voorwaarde voor innovatie en perfectie, oftewel: een kwalitatief hoogwaardig product. Met deze aspecten wordt een korte doorlooptijd gerealiseerd.

Reparatie

Is een reparatie nodig van een niet door Office Programs ontwikkelde MS Access applicatie? Bekijk dan eens de pagina Reparatie.

Aanpassingen binnen Office?

Daar hebben we een fantastische oplossing voor! Kijk eens op de pagina Invoegtoepassingen.

Alternatief voor MS Excel

Veel mensen werken in Excel met gevoelige data, maar Excel is geen relationele database zoals Access. Naast het feit dat Access een krachtige rekenaar is, kunnen met Access rapporten ook veel betere rapportages worden gemaakt. Daar hebben we geweldige dialoogvensters voor waarmee u makkelijk criteria kunt instellen. Zie de pagina Voorbeelden of kijk ook eens op de paina Wat is MS Access?

Heeft u de belangrijkste basis al bekeken?

Om de hoogste kwaliteit te realiseren draait het allemaal om innovatieve en modulaire programmering. Op de pagina Waarom is Office Programs uniek in MS Access? ziet u hoe we dit aanpakken en wat hiervan de voordelen voor u zijn.